Advocaat vlekken verwijderen uit kleding

Lekker een advocaat als tussendoortje of als dessert genomen? Puur genieten, maar minder genieten als je vlekken maakt op je kleding. Gelukkig zijn advocaat vlekken goed te verwijderen uit je kleding. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe kan ik het beste advocaat vlekken verwijderen uit kleding?

Advocaat vlekken verwijderen in 4 stappen

Advocaat bestaat uit eieren, alcohol, suiker en gecondenseerde melk. Dit soort vlekken zijn gelukkig vrij eenvoudig te verwijderen. Om te zorgen dat je de advocaat vlekken er goed uitkrijgt, kan je het beste de volgende stappen volgen:

1. Gebruik een mes of een ander scherp voorwerp zodat je het grootste deel van de vlek voorzichtig van je kleding af kan schrapen. Pas goed op dat je de kleding niet beschadigt. Het is de bedoeling dat je schraapt. Niet snijden dus.

2. Maak vervolgens een lauw sopje met wasmiddel. Was het kledingstuk hierin met de hand. Hiermee krijg je als het goed is het grootste deel van de vlek er eenvoudig uit.

3. Als het een oudere vlek is, dan kan het iets moeilijker worden. Als er na stap 1 en 2 toch nog vlekken overblijven, dan kan je het beste een sterker middel gebruiken. Wasbenzine of pure alcohol doen het vaak goed. Dep een watje of stukje keukenrol in de wasbenzine/alcohol en dep hiermee de vlek.

4. Was nu het kledingstuk mee in de wasmachine en de vlek is helemaal weg.

We wensen je veel succes met het verwijderen van de vlekken. Mocht je zelf nog aanvullende tips hebben om deze vlekken te verwijderen, laat deze dan achter in een reactie onder dit bericht.

Laat een reactie achter

*

Tips via Facebook!