Biervlekken verwijderen uit kleding

Een lekker biertje op zijn tijd is puur genieten, maar waar bier wordt gedronken, daar wordt ook bier gemorst. Zeker tijdens een feestje in de kroeg of bij een concert wil er nog wel eens wat bier in het rond vliegen. Maak je geen zorgen, biervlekken verwijderen uit kleding is eenvoudig. Ze zeggen niet voor niks: bier vlekt niet voor niets “bier vlekt niet”.

Biervlekken verwijderen uit kleding door te weken

Sommige bieren kunnen wel degelijk vervelende vlekken achterlaten. Denk bijvoorbeeld aan de wat sterkere biertjes met een diepere bruinere kleur. Op een wit T-shirt of overhemd kan dat er lelijk uitzien. Net als bij wijn, zitten in bier ook suikers die zorgen voor de kleur. Suiker lost vanzelf op in water. Biervlekken verwijderen kan dus het beste door je kleding te laten weken in een emmer water.

Vervolgens was je de kleding in de wasmachine op dezelfde stand die je gewend bent voor dit kledingstuk. Dit zou voldoende moeten zijn om en biervlek volledig te verwijderen uit kleding.

Heb jij biervlekken in je kleding die je er met deze tips niet uitkrijgt? Dan zijn we benieuwd naar je ervaringen. Aanvullende tips voor het verwijderen van biervlekken uit kleding zijn natuurlijk van harte welkom. Je kan aanvullende tips achterlaten onder dit artikel

Voor nu wensen we je veel succes met het verwijderen van de vlek

Laat een reactie achter

*

Tips via Facebook!