Deodorant vlekken verwijderen uit kleding

Veel mensen spuiten deodorant ook op hun kleding. Dit zorgt voor vlekken die er lastig uit te krijgen zijn. Daarnaast heeft het veel minder effect als je je luchtje op je kleding spuit. Je kleding absorbeert de deodorant namelijk, waardoor het effect een stuk minder langdurig is. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe kan ik het beste deodorant vlekken verwijderen uit kleding?

Deodorant vlekken verwijderen met Shout of Vanish

Deodorant vlekken kan je het beste verwijderen door Shout of Vanish te gebruiken. Kijk op de verpakking van deze producten hoe je dit het beste kan doen.

Deodorant vlekken verwijderen met glansspoelmiddel

Een tip die we online veel tegenkomen is het gebruik van glansspoelmiddel. Normaliter gebruik je dit voor je vaatwassen, maar het schijnt ook goed te werken tegen deodorant vlekken. Spuit voordat je de kleding in de wasmachine doet het glansspoelmiddel op de vlekken. Vervolgens was je de kleding in de wasmachine en dan zou de vlek helemaal weg moeten zijn.

We wensen je veel succes!

Als je deodorant niet op je kleding mag spuiten, waar dan wel? Daar hebben we een apart artikel over geschreven. Klik hier voor dit artikel.

Heb je zelf nog aanvullende tips of slimmere methodes om deodorant vlekken te verwijderen uit kleding? Je aanvullingen zijn van harte welkom. Laat deze achter in een reactie onder dit bericht. Bij voorbaat hartelijk bedankt voor het meedenken!

Laat een reactie achter

*

Tips via Facebook!