jus vlekken verwijderen uit kleding

Jus vlekken zien er ernstig uit. Het vocht trekt vaak snel in je kleding en dat resulteert in een gespreide vlek. Maar geen zorgen, het ziet er ernstiger uit dan het is. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe kan je het beste jus vlekken verwijderen uit kleding.

Jus vlekken verwijderen met een warm sopje

Alleen met water krijg je de jus vlekken niet weg. In Jus zit veel vet en dat is met water niet weg te poetsen. Als je er snel bij bent lukt dat misschien wel, maar een ingetrokken jus vlek heeft sterker geschut nodig.

Jus vlekken kan je het beste verwijderen met een warm sopje. Maak een sopje in handwarm water en spoel de vlek daar goed in. Dit is bijna altijd voldoende om jus vlekken uit kleding te verwijderen. Werkt dat niet, dan is het gebruiken van een vlekverwijderaar zoals Vanish of Shout vaak ruim voldoende.

We wensen je veel succes. Als je zelf nog aanvullende tips hebt, dan kan je deze achterlaten onderaan dit bericht.

2 reacties

  • Virtual Private Servers schrijft op zaterdag 4 maart 2017 om 05:46:

    Vetvlekken uit kleding verdwijnen perfect door talkpoeder op de vlek te strooien. Even laten inwerken en daarna afborstelen of wassen. Werkt ook bij vetvlekken op terrastegels.

  • Virtual Private Servers schrijft op maandag 13 maart 2017 om 07:26:

    Met vochtige doekjes voor babies kun je vele soorten vlekken, zoals chocolade en vet uit vele soorten stof halen. Er zitten bepaalde enzymen in het slijm die ervoor zorgen dat het vet losraakt van de stof, zonder de kleur van de stof aan te tasten.Laat een reactie achter

*

Tips via Facebook!