De onderstaande tips zijn gesorteerd op alfabetische volgorde

 

Crème vlekken verwijderen uit kleding

Crème vlekken verwijderen uit kleding

Dit artikel richt zich specifiek op vlekken die veroorzaakt worden door dagcrème, nachtcrème of een andere vergelijkbare soort crème. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: Hoe kan je het beste crème vlekken verwijderen uit kleding?

Deodorant vlekken verwijderen uit kleding

Deodorant vlekken verwijderen uit kleding

Veel mensen spuiten deodorant ook op hun kleding. Dit zorgt voor vlekken die er lastig uit te krijgen zijn. Daarnaast heeft het veel minder effect als je je luchtje op je kleding spuit. Je kleding absorbeert de deodorant namelijk, waardoor het effect een stuk minder langdurig is. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe kan ik het beste deodorant vlekken verwijderen uit kleding?

Harsvlekken verwijderen uit kleding

Harsvlekken verwijderen uit kleding

Tijdens het harsen kan het een keer voorkomen dat je een beetje morst en dat er hars op je kleding terecht komt. Harsvlekken zijn gelukkig vrij eenvoudig te verwijderen. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe kan ik het beste harsvlekken verwijderen uit kleding?

Lippenstift vlekken verwijderen uit kleding

Lippenstift vlekken verwijderen uit kleding

De meeste vrouwen gebruiken regelmatig lippenstift. Een lippenstift vlek is dan ook snel gemaakt. Je laat per ongeluk een keer de lippenstift vallen op je kleding of tijdens het knuffelen met je partner blijft er wat lippenstift achter op zijn of haar kleding. Welke oorzaak het dan ook heeft, lippenstift vlekken zijn gelukkig prima te verwijderen. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe kan je het beste lippenstift vlekken verwijderen uit kleding.

Mascara vlekken verwijderen uit kleding

Mascara vlekken verwijderen uit kleding

Totaal gebruikt 85% van de vrouwen in Nederland make-up. Ruim 40% van de vrouwen peinst er zelfs niet over om het huis te verlaten zonder make-up. Mascara is met verre voorsprong het meest gebruikte product. Ongeveer 74% van de vrouwen gebruikt mascara. Mascara vlekken komen dan ook regelmatig voor. In dit artikel geven we daarom antwoord op de vraag: hoe kan ik het beste mascara vlekken verwijderen uit kleding?

Nagellak vlekken uit kleding verwijderen

Nagellak vlekken uit kleding verwijderen

Nagellak vlekken in je kleding is een van de lastigere type vlekken om te verwijderen. Helaas komt het nogal eens voor dat je naggellak vlekken op je kleding krijgt. In dit artikel kijken we hoe je deze vlekken zo snel en gemakkelijk mogelijk kan verwijderen.

Tips via Facebook!