De onderstaande tips zijn gesorteerd op alfabetische volgorde

 

Advocaat vlekken verwijderen uit kleding

Advocaat vlekken verwijderen uit kleding

Lekker een advocaat als tussendoortje of als dessert genomen? Puur genieten, maar minder genieten als je vlekken maakt op je kleding. Gelukkig zijn advocaat vlekken goed te verwijderen uit je kleding. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe kan ik het beste advocaat vlekken verwijderen uit kleding?

Biervlekken verwijderen uit kleding

Biervlekken verwijderen uit kleding

Een lekker biertje op zijn tijd is puur genieten, maar waar bier wordt gedronken, daar wordt ook bier gemorst. Zeker tijdens een feestje in de kroeg of bij een concert wil er nog wel eens wat bier in het rond vliegen. Maak je geen zorgen, biervlekken verwijderen uit kleding is eenvoudig. Ze zeggen niet voor niks: bier vlekt niet voor niets “bier vlekt niet”.

Chocolademelk vlekken verwijderen uit kleding

Chocolademelk vlekken verwijderen uit kleding

Chocolademelkvlekken verwijderen is niet zo moeilijk als de meeste mensen denken. In dit artikel geven we je een aantal tips over hoe je de chocolademelkvlekken het beste kan verwijderen.

Cola vlekken verwijderen uit kleding

Cola vlekken verwijderen uit kleding

In Nederland wordt alleen al door alle gezinnen bij elkaar ruim 800 miljoen liter cola per jaar gedronken. Hier zijn alleenstaande mensen nog niet eens in meegenomen. Cola is populair, dat mag wel duidelijk zijn. Het is dan ook niet vreemd dat dit zo nu en dan tot vlekken leidt. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe kan je het beste cola vlekken verwijderen uit kleding?

Koffievlekken verwijderen

Koffievlekken verwijderen

Een lekker bakje koffie ’s ochtends, het standaard ochtend ritueel voor veel mensen. Maar in een slaperige bui wil het nog wel eens voorkomen dat je koffie morst op je kleding. Geen paniek, die vlekken krijg je er over het algemeen goed uit. In dit artikel lees je hoe je koffievlekken kunt verwijderen.

Melkvlekken verwijderen uit kleding

Melkvlekken verwijderen uit kleding

Een lekker glas melk bij het ontbijt of bij de lunch is een typische Nederlandse gewoonte. Onder het motto ‘melk is goed voor elk’ wordt er menig liter gedronken in ons kleine landje. Er wordt dus ook wel eens wat melk gemorst. Geen zorgen, een melk vlek is eenvoudig te verwijderen. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe kan ik het beste melk vlekken verwijderen uit kleding?

Tips via Facebook!