De onderstaande tips zijn gesorteerd op alfabetische volgorde

 

Aardbeienvlekken verwijderen

Aardbeienvlekken verwijderen

Hoe lekker aardbeien ook zijn, ze kunnen lelijke vlekken achterlaten op je kleding. Het is daarom belangrijk om aardbeienvlekken zo snel mogelijk te verwijderen. In dit artikel lees je hoe.

Avocado vlekken verwijderen

Avocado vlekken verwijderen

Heerlijk, die guacamole dip, maar de vlekken kunnen er soms lelijk uitzien. Avocado vlekken zijn niet altijd even gemakkelijk te verwijderen. In dit artikel lees je hoe.

Barbecuesaus vlekken verwijderen uit kleding

Barbecuesaus vlekken verwijderen uit kleding

In de zomer zijn Nederlanders er verslaafd aan: barbecueën. Niets lekkerder dan een berg vlees op de barbecue en allerlei soorten barbecuesaus, salades, stokbrood en nog veel meer op tafel. Maar helaas, waar gebarbecued wordt, daar worden ook vlekken gemaakt. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe kan ik barbecuesaus vlekken verwijderen uit kleding?

Chocoladevlekken verwijderen

Chocoladevlekken verwijderen

Bijna iedereen houdt van chocolade en helaas, waar chocolade is, daar zijn chocoladevlekken. Chocolade kan zorgen voor nare vlekken op je kleding. Hoe kan je chocoladevlekken verwijderen? Lees het in dit artikel

Eivlekken verwijderen

Eivlekken verwijderen

Wist je dat er in totaal 10 miljard eieren per jaar gelegd worden door kippen in Nederland. Gemiddeld eten we met zijn allen 185 eieren per persoon per jaar. Dat zijn ongeveer 3 miljard eieren per jaar. Stel dat iedereen in Nederland minstens 1 keer per jaar een stuk ei morst op zijn of haar kleding. Dan hebben we het al bijna over 17 miljoen ei vlekken per jaar. Maar geen nood, in dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe kan ik eivlekken verwijderen uit kleding?

Honingvlekken verwijderen uit kleding

Honingvlekken verwijderen uit kleding

Honing op je brood, in je koffie of in je thee. Op zijn tijd verdienen we dat allemaal een keer. Maar soms gaat het ook wel eens mis en beland er honing op je kleding. Honingvlekken zijn niet zo moeilijk te verwijderen. Volg de onderstaande tips en je bent je vlekken zo kwijt.

Tips via Facebook!