De onderstaande tips zijn gesorteerd op alfabetische volgorde

 

Kaarsvet verwijderen uit kleding

Kaarsvet verwijderen uit kleding

Kaarsvet vlekken verwijderen uit kleding is vooral een tijdrovende klus. Daarnaast is het vaak lastig om het vet volledig uit je kleding te krijgen. Maar een poging wagen om de kaarsvet vlekken te verwijderen kan natuurlijk altijd. In dit artikel proberen we je daar zo goed mogelijk mee te helpen en geven we antwoord op de vraag: hoe kan je het beste kaarsvet vlekken verwijderen uit kleding?

Lijmvlekken verwijderen uit kleding

Lijmvlekken verwijderen uit kleding

Lijmvlekken verwijderen uit kleding is niet eenvoudig. Lijmvlekken zijn vaak hardnekkig en vragen om een speciale behandeling. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe kan je het beste lijmvlekken verwijderen uit kleding?

Olievlekken verwijderen uit kleding

Olievlekken verwijderen uit kleding

Olie kan lelijke vlekken op je kleding achterlaten die soms lastig te verwijderen zijn. Vooral als de olie uitgesmeerd is, wordt het een lastige klus om het er helemaal uit te krijgen. Dit artikel heeft betrekking op smeerolie. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: Hoe kan ik olievlekken verwijderen uit kleding?

Roestvlekken verwijderen uit kleding

Roestvlekken verwijderen uit kleding

Per ongeluk een nat t-shirt aan een ijzeren hanger gehangen? Geleund tegen een paal waar roest op zat? Roestvlekken kan je overal oplopen en kunnen soms vervelend te verwijderen zijn. Vooral op witte kleding zijn roestvlekken goed zichtbaar. Roestvlekken verwijderen uit kleding is geen gemakkelijke opgave. In dit artikel lees je hoe je deze vlekken het beste kan verwijderen.

Schoensmeer vlekken verwijderen uit kleding

Schoensmeer vlekken verwijderen uit kleding

Het is belangrijk om je schoenen netjes te houden door ze zo nu en dan opnieuw met schoensmeer in te smeren. Helaas krijg je hierdoor ook wel eens schoensmeer vlekken op je kleding. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe kan ik schoensmeer vlekken verwijderen uit kleding?

Verfvlekken verwijderen uit kleding

Verfvlekken verwijderen uit kleding

Verven is vaak een van de leukere klusjes als je thuis de boel aan het opknappen bent. Met verven zie je direct resultaat. Helaas kunnen met name de rollers nogal eens verfspetters achterlaten die moeilijk te verwijderen zijn. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe kan ik verfvlekken verwijderen uit kleding?

Tips via Facebook!