Was muziek deel 1

Niemand houdt van de was doen. In onze zoektocht naar een manier om het doen van de was draaglijker te maken, kwamen we al vrij snel met de meest eenvoudige oplossing.

Was Muziek!

Ja je leest het goed, was muziek. Muziek die je op je iPod, portable cd-speler of doe eens gek: je walkman zet om het wassen iets draaglijker te maken. Was Tips heeft de beste was muziek voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk gelden deze tips niet alleen voor de trouwe wasserette bezoeker, maar deze kunnen thuis ook gebruikt worden

1. Christina Aquilera ft. Missy Eliot – Car Wash
Het nummer bij uitstek om in de ‘washing-mood’ te komen. Het gaat dan wel niet over het wassen van kleding, maar wassen blijft wassen toch? ‘You might not ever get rich, let me tell you it’s better than digging a ditch,’ zingt Christina. Als je het zo leest klinkt het eigenlijk maar knullig, maar het swingt wel de pan uit en dat is het type muziek waar we naar op zoek zijn nietwaar?

2. Don Henley – Dirty Laundry
Klinkt als Prince, maar dan net met een andere stem er overheen. ‘People love dirty laundry’ zingt Don Henley. Don Henley houdt zelfs zoveel van vieze was dat hij zingt: ‘Eat your dirty laundry’. Nou Don, wij wassen onze vieze was liever. We staan natuurlijk niet voor niks in de wasserette. Maar eerlijk is eerlijk, zolang Don dit soort muziek blijft maken, maakt het ons niet uit wat hij zingt. ‘Give us dirty laundry!!!!’

3. Nirvana – Laundry Room
Dit nummer wordt ook wel sappy genoemd, maar wij noemen het nu gewoon even Laundry Room, anders past het niet in deze lijst. Kurt Cobain zingt dat in de ‘laundry room’ de beste conclusies tot je komen. Wij zijn het daar natuurlijk roerend mee eens. De wasserette werkt net als op de wc zitten. Tijdens het doen van de was heb je namelijk tijd zat om na te denken over al die diepzinnige dingen in het leven. Maar niet teveel nadenken hoor! Daar is Kurt ook niet beter van geworden. Focus op het wassen!

4. Bitter:Sweet – Dirty Laundry
Dirty Laundry is nogal een bron van inspiratie voor de gemiddelde artiest. Zo ook voor Bitter:Sweet. Het eerste wat je denkt als je dit nummer hoort is: Blu Cantrell (luister maar eens naar Breathe). Voor de rap liefhebbers onder ons lijkt het zelfs een klein beetje op een sample van Eminem. Maar ter zake, Bitter:Sweet zingt: ‘His dirty laundry is nothing I can’t keep clean’. Mannen…zo’n vrouw is toch precies wat we zoeken? Wie regelt voor onze mannelijke redactieleden haar telefoonnummer?

Tot zover deel 1 van Was Muziek. Deel 2 volgt snel, dus stay tuned! Suggesties zijn van harte welkom als reactie op dit bericht!

Laat een reactie achter

*

Tips via Facebook!