De onderstaande tips zijn gesorteerd op alfabetische volgorde

 

Hoe moet ik mijn wasmachine ontkalken?

Hoe moet ik mijn wasmachine ontkalken?

Hoe harder het water, hoe meer kalkvorming je krijgt in je wasmachine. Als je in een regio woont met hard water is het dan ook belangrijk om je wasmachine op regelmatige basis te ontkalken. In dit artikel kijken we hoe je dat het beste kan doen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een wasmachine?

Waar moet je op letten bij het kopen van een wasmachine?

Een wasmachine kopen is een moeilijke klus. Er zijn tientallen merken en al die merken hebben allerlei functies waar je nog nooit van gehoord hebt. De verkoper heeft allerlei mooie praatjes en komt met functies waarvan je geen idee hebt of je ze wel nodig hebt. Een wasmachine kost niet niks, dus dat maakt het allemaal nog een stuk lastiger. Een goede voorbereiding voordat je naar de winkel gaat, is dus heel verstandig. In dit artikel helpen we je daarmee op weg!

Welke stand moet ik gebruiken op mijn wasmachine?

Welke stand moet ik gebruiken op mijn wasmachine?

Voorwas, eco-stand, 30 graden, 40 graden, 60 graden, 90 graden en soms nog veel meer. Een wasmachine is geen moeilijk apparaat, maar het is wel belangrijk dat je weet hoe je hem gebruikt. In dit artikel gaan we in op de verschillende standen op je wasmachine.

Welke stoffen mogen in de wasmachine?

Welke stoffen mogen in de wasmachine?

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soort stoffen waar kleding van gemaakt wordt, dat het soms niet bij te houden is wat je nu precies wel en wat je niet mag wassen. Meestal staat in het label van je kleding duidelijk aangegeven hoe je een kledingstuk mag wassen. Mocht dat niet duidelijk genoeg zijn, dan geven we je in dit artikel meer informatie over wat er wel en wat er niet in de wasmachine gewassen mag worden.

Tips via Facebook!