Wat kan ik doen tegen een ladder in mijn panty?

Een panty is een van de meest breekbare kledingstukken die er zijn. De vrouw die nog nooit een ladder in haar panty heeft gehad moet nog geboren worden. Een ladder in je panty is enorm vervelend en kan voor veel onzekerheid zorgen. Om je te helpen in die situaties, geven we in dit artikel antwoord op de vraag: wat kan ik doen tegen ladders in mijn panty?

Ladder in je panty tegenhouden met nagellak

Als je panty eenmaal een ladder heeft, krijg je de panty sowieso nooit meer goed. Het enige dat je kan doen, is proberen te voorkomen dat de ladder erger wordt. Nagellak is daar een erg goed middel voor. Smeer een klein beetje nagellak op de uiteindes van de ladder. Na een paar minuten is het hard geworden en dat zorgt ervoor dat de panty niet verder scheurt. Je kan hiervoor het beste een kleurloze nagellak gebruiken, want een felrode stip op je panty ziet er natuurlijk ook niet al te charmant uit.

Nog meer ladders in je panty maken

Omdat je de ladder niet kan repareren, betekent een ladder meestal dat je de panty weg moet gooien. Mocht je nog de hele dag in de panty rond moeten lopen, dan kan je proberen om er creatief mee om te gaan. Je kan bijvoorbeeld nog een paar gaten of ladders in je panty maken, waardoor het net lijkt alsof het zo hoort.

Meerdere panty’s meenemen

De beste tip die we je kunnen geven, is om een reserve panty in je tas mee te nemen. Gelukkig nemen die niet veel ruimte in beslag en op die manier hoef je je ook geen zorgen te maken dat je de hele dag voor schut loopt. Heb je geen panty bij je en is het lekker weer buiten? Dan kan je natuurlijk ook gewoon zonder panty verder!

Heel veel succes en laten we hopen dat je deze tips niet te vaak nodig hebt!

Laat een reactie achter

*

Tips via Facebook!